Jump to content

Call of Duty Modern Warfare


mad_dog

Recommended Posts

Είπα να δοκιμάσω το game και να πω δύο λόγια...

Καταρχήν προέρχομαι από το BF και συγκεκριμένα από το BFBC2 το οποίο θεωρώ το κορυφαίο της σειράς, ενεργός παίχτης πριν λίγο καιρό, αλλά γέμισε cheaters και δεν έχει νόημα να ασχολείσαι. Tα τελευταία BF δεν τα έχω ακουμπήσει και δεν με κέρδισαν. Αγαπημένο mod στο BFBC2 το 4vs4.

Μετά από περιέργεια και την πρώτη μέρα κυκλοφορίας απόκτησα το Call of Duty Modern Warfare. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά και με τον καιρό φτιάχοντας το profil και τα upgrades με το όπλο που παίζεις γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον. Προσωπικά έχω φτάσει τα όπλα μου λίγο πρίν το τέλος και έχεις σαφώς πλεονέκτημα με κάποιον που ξεκινά χαμηλά.

Οι πίστες είναι πολύ καλές σχεδιασμένες, μικρές για γρήγορες μάχες με πολλά σημεία που πρέπει να προσέχεις. Το game μπορεί να έχει γρήγορο ρυθμό αλλά δεν παίζεται γρήγορα. Πρέπει να περιμένεις να ακούς τον εχθρό, σε μερικά σημεία αναγκαστικά θα περιμένεις για να κάνεις scan την περιοχή και μετά θα βγεις και θέλει καλή ομάδα δηλαδή 2-3 άτομα μαζί, ο ένας μένει πίσω οι άλλοι πιάνουν σημεία μπροστά και ο πίσω τους καλύπτει και μετά σταδιακά προχωράνε μαζί. Βέβαια το τελευταίο θέλει παρέα και προϋποθέτει TS.

Πολύ καλή κίνηση γρήγορη και καθαρή. Τα όπλα το καθένα έχει τα θετικά και αρνητικά, όπως είπα στην αρχή πρέπει να μείνεις με το όπλο που σου ταιριάζει και αυτό εξαρτάται από τον παίχτη πως κινείται και πως παίζει το game. 

Μέχρι τώρα δεν έτυχα campers, έχω κάνει λίγο και μόνο σε λίγες πίστες για παράδειγμα στην cave δεν μπαίνω μέσα, κοιτάζω να κάνω έξω τις μάχες και καλύπτομαι στα σπίτια έξω, αλλά με προσοχή και κοιτάζω να είμαι σε κίνηση για να μην γίνω στόχος από snipers. Εκεί θέλει να είσαι με ένα ακόμη άτομο τουλάχιστον, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που οι αντίπαλοι κάνουν κίνηση 3-4 μαζί και αν είσαι μόνος πολύ δύσκολα να μείνεις ζωντανός.

Έτυχα σε online παιχνίδια που οι αντίπαλοι πρέπει να ήταν οργανωμένοι, γιατί τους τύχαινες μαζί και δεν είχες ελπίδα αν είσαι μόνος. Το game παίζεται ομαδικά αν θέλεις να κερδίσεις και θέλει υπομονή. Μπορεί στην αρχή να παρασυρθείς από τον ρυθμό του, αλλά παίζεται αργά. Δηλαδή ναι μεν run and gun, αλλά αυτό για να βρεις σημεία που μετά θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή, δηλαδή αργά.

Γενικά μου άρεσε και δεν το έχω μετανιώσει που προχώρησα στην αγορά του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 10 months later...
  • 11 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Forum Statistics

    939
    Total Topics
    15.2k
    Total Posts

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...