Jump to content

haris274

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

haris274 last won the day on September 15 2019

haris274 had the most liked content!

About haris274

  • Birthday 02/03/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

haris274's Achievements

Bus driver

Bus driver (1/7)

25

Reputation

  1. haris274

    WRC 8

    περι rbr pro καλο ειναι να φτιαξετε ενα καινουργιο θεμα! Τωρα περι wrc εχει θετικα εχει και αρνητικα! Θετικα: Γραφικα, ορισμενες ειδικες, και career mode! Αρνητικα: Simcade, console import, ειδικες απο το WRC7 μονο στις καινουργιες χωρες ειναι κανουργιες, ffb μετριο, συνοδηγος για κλαματα! αυτα τα λιγα! με 25€ dr2 & wrc8 ισως να το σκεφτομουν να τα αγορασω! Οι "οδηγοι RBR" θα το αφησω ασχολιαστο γιατι θα γινει μυλος! παντως οποιος θελει μπορει να κανει μια βολτα στο RBR (παιχνιδι του 2004) να μας πει πως γινεται να εχεις το απολυτο ffb και ακομα και σημερα ολα τα υπολοιπα να ειναι τουλαχιστον ενα σκαλι κατω!
  2. Λουκισια-Πλατανακι στην αλλαγη πορειας!!! Ημουν εκει!!! Για επιδοσεις και τεχνικα χαρακτηριστικα σχεδον ολων των αγωνιστικων αυτοκινητων ραλλυ υπαρχει το παρακατω site αμιγως ελληνικο και μπραβο στα παιδια που το εκαναν!!! http://tech-racingcars.wikidot.com/
  3. @mad_dog δεν μου λες μια που ξερεις απο group B και απο ραλλυ η τελευταια φωτο που ειναι ξερεις? θελω να μου πεις χρονολογια και ειδικη!!!
  4. Χρονια πολλα!!! Ρε παιδια γιατι τσακωνεσται χωρις λογο!!! Δεν παιζουν ρολο οι κλασεις των αυτοκινητων, καινουργια ή παλια, δυνατα ή αδυναμα, πραγματικες τιμες ή οχι αλλα η αισθηση που σου αφηνουν, να ευχαριστιεσαι να το οδηγεις!!! Και δεν ειναι στανταρ οσο πιο δυσκολο τοσο πιο αληθινό!!! Σε καθε sim υπαρχουν πραγματα που βασιζονται στην πραγματικοτητα και αλλα που δεν βασιζονται. Δεν οδηγαμε ολοι το ιδιο και δεν μας αρεσουν τα ιδια πραγματα, εγω ειμαι ραλλιαρης θελω μαλακο αυτοκινητο με ευκολο turn-in τα μουτρα κατω και οδικη συμπεριφορα ουδετερη προς υπερστροφικη και φρεναρω στην ευθεια. Ο @troffeo πχ. ειναι οδηγος που θελει να μπορει να φρεναρει πιο βαθεια μεσα στην στροφη με καθαρα ουδετερο στυλ, ο @John@John θελει να γυρναει το αυτοκινητο απο πριν! Αφηστε λοιπον τις κατινιες και τις ιστοριες και απολαυστε αυτο που κανετε!!! Και για να σας βαλω και λιγο να σκεφτειται αν θελετε αισθηση και να ιδρωνεται και οχι να κανουμε γυρω γυρω αρχειστε να παιζεται Richard Burns Rally και αφηστε το γυρω γυρω ολοι!!! ή Dirt Rally!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
  5. Αυτο εννοειται!!! εχουμε και δοκιμες οταν γυρισω!!!!
  6. Διάβασα την έγινε στην ανάβαση!!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να συμμετάσχω λόγω της ωρας και του περιορισμενου χωρου και χρονου στο νησι!!! Καποιος αγνοειται παντελώς διαβασα!!! Παλι αρχισε να κρυβεται σε κοτετσια?
  7. @troffeo δεν σε ενδιαφερει απο που ξεκιναει απο την στιγμη που ελυσες το θεμα!!! απλα αναστραφηκε η πολικοτητα μαλλον!!!
  8. Καλησπερα σε ολους!!! Σορρυ που βγηκα ετσι εχθες αλλα νευριασα και ζητω συγνωμη! Στον 1ο γυρο στο σικειν καποιος ηρθε απο πισω μου και εκατσε επανω μου και το αυτοκινητο μετα δεν κρατιοταν εχανα τον πισω μερος συνεχεια. @spyder αν σε εκλεισα καπου αντικανονικα το εκανα αθελα μου!!! @marmagas iισως επρεπε να περιμενεις λιγο, δεν πειραζει!!! Ωραιο το γυρω γυρω ρε παιδια δεν λεω αλλα βαριεμαι ακομα και πρωτος να ημουν θα με επερνε ο υπνος!!! Οση αδρεναλινη μου δινουν τα 5' 30" λεπτα του παρακατω βιντεο δεν τα ενοιωσα τοση ωρα εχθες!!!! @troffeo φιλε ραλλύ και παλι ραλλυ!!!
  9. Ρε τρελοσκυλο πηγες για μπυρες... Να ησουν μεσα!!! Κανεις ολοκληρο θεμα για ενα τεταρτο.... ελεος!!!!
  10. Εγω γουσταρω με οποιοδηποτε αυτοκινητο σε ειδικη!!! Ωραια η πιστα δεν λεω αλλα αυτο που νοιωθεις σε μια ειδικη, στην πιστα δεν το νοιωθεις!!!
  11. Τα αυτοκινητα ειναι για τρελα γυρολογια και με το πλαι!!!!!! Δεν ισιωνεις πουθενα!!!!!
  12. Ο αγωνας θα γινει την ωρα που μπορουμε ολοι!!!!! 18.00 ειναι νωρις!!!!
  13. @mad_dog Οι οδηγοι ξερουν να στηνουν το αυτοκινητο τους μονοι τους αναλογα τις προτιμησεις τους!!!!!!

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...