Jump to content

panosdimip

Members
  • Posts

    1,059
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    84

Everything posted by panosdimip

  1. Καλησπέρα racers ! Eνα βιντεάκι από τις μάχες με τον vita ! Αν θέλει κάποιος από την παρέα στον faust είμαστε τις Πέμπτες και μπορεί και τις Τρίτες από τις 10 και μετά ....
  2. @mad_dogwhere are you ? Πάλι με γκομενικά γυρνάς ? Κατέβα και λίγο ....
  3. Χαιρετώ την παρέα @spyder@mad_dog@andre........... Ελέω covid θα μείνω το ΣΚ σπίτι ,οπότε αν θέλει κανείς να τρέξουμε competizione ας προτείνει ώρα και πίστα και ότι άλλο θέλει . Εμείς θα μαστε στον faust server ο οποίος είναι οπλισμένος προς το παρόν με monza. Θα ανακοινώσω εδώ ώρα και πίστα μετά από συνεννόηση με @rapid_fastαν δεν υπάρξουν άλλες προτάσεις. See you on track !
  4. Θα περάσουν λίγα χρόνια εξέλιξης και μετά θα καταφέρουν να φτιάξουν ένα μοντέλο που θα βγαίνει και στο δρόμο και θα μπορείς να απολαμβάνεις μια εμπειρία που θα μοιάζει την πραγματική πραγματικότητα ? να μου το θυμηθείς !!? Καλό Πάσχα παλιόπαιδα . ΥΓ. Παρασκευές βράδυ γύρω στις 23.30 εμείς πιστοί στη μάχη της ασφάλτου, είμαστε ακόμη εκεί στον faust μαζί με τον rapid !?
  5. Den έχουμε πισί καρντιά μου αλλιώς δεν θα χάναμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε στιγμές αλήστου μνήμης .. Καλή χρονιά πάντως με υγεία και με κάνα καλό εργαλείο στο πλευρό σου......
  6. Εξωφρενικοι χρόνοι, είναι βέβαια πολλά αυτοκίνητα στην πίστα άρα το γκριπ είναι αυξημένο και πάλι όμως οι χρόνοι είναι απιαστοι.
  7. Καλές γιορτές εύχομαι και μείνετε ασφαλείς . Ευχαριστούμε @andre& @spyder που αν και απροπόνητοι δεν μασάτε !! Ο teammate @rapid_fast χθες θύμιζε παλιές δοξασμένες εποχές .
  8. Από τα χθεσινά και οι τρεις ήταν υπέροχοι . Ο κούκος έλειπε, για συναισθηματικούς λόγους πιστεύω δεν μπόρεσε να συμμετέχει γιατί το μυαλό του θα ταν στην γαλάζια καλονή ! @andrewe need your speed. @mad_dogwe need your madness Νομίζω είμαστ¨ άρρωστοι ? Θά 'χει και σήμερα αργά το βράδυ μετά τις 12 πιστεύω
  9. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ SPA ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ . ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ @mad_dog
  10. Hello racers Παρασκευή Σ/Κ έχει ολονύκτιο κάψιμο με gt3 και spa . Προκλήσεις δεκτές . Παρακαλούνται να δώσουν το παρόν οι κάτωθι : @spyder@andre@mad_dog@rapid_fast@ opoios goystarei kai mporei. server : faust password: 123
  11. Μέτα τις 11.30 ξεκινάμε και πάλι ,α ρε @mad_dogμας λείπεις όλοι ξενέρωτοι ,ένας σωστός πιλότος είναι δύσκολο να βρεθεί στις μέρες μας. Oi κάτωθι πιλότοι παρακαλούνται όπως παρευρεθούν @spyder@andre@rapid_fast
  12. Ξεκινάμε κι οπου μας βγάλει @spyder@mad_dog@rapid_fast@andre
  13. Από σήμερα και Ferrari gt3 στο Sachsenring . Για περάστε......κατα το βραδάκι θα ενημερώσω και τον κούκο..
  14. Οσοι πιστοί προσέλθετε
  15. Μέσα να το τρέξουμε @andre@spyder@mad_dog@rapid_fast@troffeoetc ???
  16. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ Περιμέναμε και τον @mad_dog αλλά άφαντος ,εμείς πάντως περάσαμε υπέροχα ,λιώσαμε μέχρι τις 4.30. Επόμενο ραντεβού Παρασκευή αργά το βράδυ, @spyderήσουν ταχύτατος σε θέλουμε ξανά, @andreκάνε μας τη χάρη να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο , mad μην μπεις στον κόπο θα κατέβει το επίπεδο, μπορείς να μας δείξεις τις γραμμές καμμιάς όμορφης στα πιτς όμως αν ντε και καλά θέλεις να δείξεις γραμμές ?
  17. Server is up and running SERVER :faust Password :123 Γύρω στις 4 θα μαστε μέσα για χαλαρές βόλτες
  18. ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Υπάρχει 93% (Σκίσαμε οχι που θα μας περνούσε το εμβόλιο το ρώσικο)πιθανότητα να έχουμε σέρβερ τούτο το Σ/Κ . Μετά από απουσία δικαιολογημένη πολλών μηνών επανερχόμαστε για σύντομο χρονικό διάστημα με σκοπό να αφήσουμε τα κοκκαλάκια μας στο κάθισμα του ρίγκ να το κάνει ο θεός . Τα αυτοκίνητα θα είναι τα γνωστά gt3, όσο για το τρακ μετά από απαίτηση του ενός και μοναδικού τημμέιτ που έβγαλε αυτός ο τόπος, θα είναι κατά πάσα ? 100% πιθανότητα Istanbul 1.5 . Ελπίζω μέχρι το Σάββατο να τον έχουμε ,θα σας ενημερώσω ταχύτερα και από τον Χαρδαλιά. Επειδή υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως θα μαστε 3 κι ό κούκος έχω ρίξει μέσα και 5 ΑΙ 95% . Το όνομα θα ναι faust και το γνωστό 123 θα σας βάλει μέσα πανηγυρικά. Αν δεν θέλετε τους ΑΙ να εισηγηθώ να τους πετάξουμε έξω. @spyder@andre@mad_dog@John@John@rapid_fast και όποιος άλλος επιθυμεί ας προσέλθει.
  19. Από Δευτέρα, Τρίτη αν είναι θα κατεβάσω τα εργαλεία να τα δοκιμάσω, τι ώρες θα παίζει ο Σέρβερ;
  20. Τα κόκκινα γάντια είναι must, ελπίζω ο πιλότεος να χει προμηθευτεί ένα ζευγάρι τουλάχιστον για τις επερχόμενες ? αναβάσεις.
  21. Ποιος είναι ο μισός βρε λέγε, ελπίζω να μην εννοείς το νυχτοπουλι γιατί θα προσβληθεί κ θα χουμε αιματοχυσίες . Για παραπάνω πάντως δεν είμαστε, μου κανε πρόταση ο marmagas να πάω να τρέξω εκεί που τρέχει σε κάτι εξοντωτικους αγώνες αλλά αυτά πια δεν είναι εφικτά. Ραντεβού στο επόμενο lock down εκτός και αν αρρωστήσω και με βγάλουν εκτός για κάνα μήνα μέχρι τότε θα παίρνουμε ολίγες τζούρες από rf2 γιατί ο teammate μου πετάει σπυριά στο άκουσμα και μόνο του assetto. Καλή συνέχεια δουλευταράδες.
  22. @andre το δοκίμασες ,είναι στο workshop? Αξίζει να στήσουμε τίποτα κόντρες μ αυτά ?
  23. New server for gt3 available server : faust pass : 123 track : BATHURST (για μια εβδομάδα τουλάχιστον) κατά τις 11 όπως πάντα για όποιον επιθυμεί .
  24. Από ενημέρωση καλά τα πάμε ,έχουμε γίνει καλύτεροι από τον Τσιόδρα κάναν αγώνα με οποιοδήποτε παιχνίδι δεν βλέπω να τρέχουμε ...... Ακούω προτάσεις για το Π/ Σ/Κ .

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...