Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/03/2020 in all areas

  1. Μπαίνω.. δεν με ειδες? Ουγγαρία έχεις... Ο σέρβερ έχει πρόβλημα με τα επιλεκτικά αποτελέσματα και τις αποκρύψεις των χρονων των υπερ-οδηγών.. Π.χ. Μονζα 1,43,580 που κανένας άλλος παγκόσμια δεν κατάφερε να κάνει... Ρωτάω ξανα.. Αφού μπορούσες να τον κλείσεις και να μην περάσει, γιατί τον άφησες και μετά τον τράκαρες? Αυτό δεν καταλαβαίνω. Εχεις εξήγηση? απο το πρωί το σκέφτεσαι.. Πες κάτι..
    2 points
  2. Φιλοθεε, έχεις χάσει το παιχνίδι λίγο πριν την αρχή του video που του έδωσες την εσωτερική. (εξαλλου το παραδέχεσαι και εσύ) Στην συνέχεια δεν μπορείς να πας δεξιά και πολύ σωστά ο γατοΠάνος μπαίνει νομιμότατα στην δεξιά. Απλώνει το αυτοκίνητό του όπως θα έκανε κάθε οδηγός με ένστικτο γερακιού, και δεν έχει υποχρέωση να σε αφήσει. Είναι μπροστά σου. Εσύ είσαι από σχεδόν στην αρχή, έως έξω στην κορυφή της στροφής οπότε εκεί πρέπει να αφήσεις το γκάζι και να μπεις από πίσω του. Εκνευρισμένος όμως με τον εαυτό σου που τον άφησες στην αρχή της ιστορίας πατάς το γκάζι και τον βρίσκεις. Έτσι όπως τα λες δεν θα υπάρχει πουθενά προσπέραση. Ιδίως σε αυτή την πίστα περνάς μόνο αν κάνει λάθος ο μπροστινός σου. Ιδίως εσείς που εχετε γυαλιά θα έπρεπε να προσέχεται και εμάς που δεν έχουμε. Εγώ ας πούμε δεν είμαι σίγουρος αν καταλάβαινα που βρίσκεται ο Πάνος στην έξοδο της στροφής. Ηρέμησε και σκέψου τα λάθη της όλης ιστορίας. * Βάλε στο max wait time στο τέλος του qualy και στον χρόνο πριν την εκκίνηση του αγώνα τουλάχιστον 1,30min ** Κανε την εκκίνηση rolling start δυο στροφές με το όριο ταχύτητας όπως ήταν. *** Τίποτα άλλο. Αυτά.
    1 point
  3. Πιλότε σου έκανε καθαρή προσπέραση και απ'τη στιγμή που είναι μισό+ αυτοκίνητο μποστά σου θα έπρεπε να κόψεις για να μην έχετε επαφή, όπως κάνουν στη πραγματικότητα. Στο σερβερ δεν με βάζει μάλλον γιατί δεν εχω παίξει και έχω rating 0
    1 point
  4. Εγώ πάντως βλέπω ότι ο οδηγός της Porsche βλέπει ότι υπάρχει μια Aston Martin πάνω στην γραμμή (αγωνιστική) της Bentley και αποφασίζει, έξυπνα για εμένα, να αλλάξει γραμμή και να εκμεταλλευτεί, το πιθανό "μπλοκάρισμα" της Bentley. Όλο αυτό τον τοποθετεί καλύτερα στην είσοδο της δεξιάς από το εσάκι που ακολουθεί, με αποτέλεσμα στην αριστερή η Bentley να είναι εκτός αγωνιστικής γραμμής (καλά μπορείς να το πεις εκτός τόπου και χρόνου) και σαφέστατα το Porsche μπροστά μισό τουλάχιστον μήκος (δηλαδή έχει περάσει την κολώνα της πόρτας) όπως ορίζουν οι κανονισμοί από καταβολής motorsport!!! ο "εταιρος" και μάλλον "κατσαπλιάς" οδηγός της Bentley δεν μπορεί να αποφασίσει πως διαχειριστεί την κίνηση-πίεση που έχει δεχθεί, μένει στο γκάζι και όποιον πάρει ο χάρος (όχι ο Γιάνναρος ε??) Πολύ πολύ απλά!!!
    1 point
  5. Καλά, αυτός με την "Βρετανική" έστω και κατά ευφημισμό, λιμουζίνα που πάει???? Γιά ΟΡΓΩΜΑ???? ??? ΥΓ. στα νέα σεμινάρια, οι φωτό θα χρησιμοποιηθούν για τερμηνεία του dive bombing.... χαχαχχαχαχαχαχα
    1 point
  6. Τα σέβη μου στους Βασιλιάδες της νύχτας @panosdimip @mad_dog Σε δύσκολες συνθήκες φάνηκαν οι χεράδες.
    1 point

Living Legends

mad_dog, the fastest sim driver in the world

PC Games for free

UNREAL.jpg.06a44fa7bc9a0e74a2fd28f90ad76a27.jpg

Top 5 PC games

×
×
  • Create New...